Συνελήφθησαν, χθες τις μεταμεσονύχτιες προς πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας/Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας, δύο αλλοδαποί άνδρες, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού που αναζητείται, κατελήφθησαν οι 2 αλλοδαποί, ως οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, να μεταφέρουν 4 μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Οι προαναφερόμενοι 4 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 3 κατείχαν πλαστά έγγραφα και τα οποία κατασχέθηκαν, συνελήφθησαν -κατά περίπτωση- για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 0,96 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim.

Στην κατοχή του συνοδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ναρκωτικό δισκίο, άνευ ιατρικής συνταγής, ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim και ακόμη μία κάρτα sim.

Κατασχέθηκε, επίσης, το προαναφερόμενο όχημα.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.