Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τη "Μυασθένεια και νέα δεδομένα για την αντιμετώπισή της" με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών ιατρών, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς και συνοδοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εισηγήσεις και το διάλογο που ακολούθησε, καθώς παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στην ιατρική έρευνα αλλά και νέα φάρμακα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ασθένειας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΛ με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας και Δ/ντή της Νευρολογικής Κλινικής ΠΓΝΛ Ευθύμιο Δαρδιώτη, ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδας με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος είναι ότι παραβρέθηκαν ασθενείς από όλη τη Θεσσαλία αλλά και τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Σχετικές εισηγήσεις έγιναν επίσης από τους Μαρίνα Ψημμένου, Ευθύμιο Δαρδιώτη, Στυλιανή Ράλλη, Βασιλική Φώλια, Δημήτρη Ζάφτη, Νάνσυ Νενέρογλου και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν οι Αλεξάνδρα Μακρή και Ευγενία Μαυριάνου.