Στη Λάρισα, με φίλους και στελέχη του κόμματος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου. Η κα Αχτσιόγλου μίλησε για βαριές ευθύνες της κυβέρνησης σε ο,τι αφορά τις φωτιές.

Τόνισε ότι ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαια να καταγγέλει τις ανεπάρκειες, αλλά είναι και να μιλάει για το τί πιστεύει ότι πρέπει να γίνει. “Περνάμε πολύ δύσκολο καλοκαίρι, η χώρα καίγεται απ άκρη σε άκρη. Είναι τραγικές οι ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού και τεράστιες οι ευθύνες που βαραινουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προκλητικό που ο πρωθυπουργός δεν έχει αναλάβει τη στοιχειώδη αντικειμενική ευθύνη“, ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Λάρισα: Έφη Αχτσιόγλου- Δύσκολο καλοκαίρι, τραγικές οι ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού
Λάρισα: Έφη Αχτσιόγλου- Δύσκολο καλοκαίρι, τραγικές οι ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού

Σε ο,τι αφορά την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος τόνισε ότι “τώρα πρέπει να παλέψουμε πάλι. Χάσαμε την καθημερινή μας επαφή με τους ανθρώπους του μόχθου. Χάσαμε και την ικανότητα να μιλάμε για μεγάλα έργα και τομές, πέρα απ τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Δεν ειναι θέμα μανούβρες του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι υπό αμφισβήτηση η ταυτότητα μας. Ούτε η απεύθυνση μας. Απευθύνομαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες μπορούμε. Να μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένες προτάσεις στα προβλήματα των πολιτών. Να δώσουμε περιεχόμενο στο λόγο μας. Με ενδιαφέρει να απαντάμε στα συγκεκριμένα προβλήματα των ανθρώπων στους οποίους απευθυνόμαστε. Να νιώσουν ότι έχουμε στρατηγικό σχέδιο. Για τους εργαζόμενους. Για την κλιματική κρίση. Πολιτική με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Να καταμαρτυρουμε τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης. Προφανώς. Αλλά δεν φτάνει. Πρέπει να μιλάμε για το θετικό, για το τί θα κάνουμε εμείς. Τι εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει“, ανέφερε η κα Αχτσιόγλου.

Λάρισα: Έφη Αχτσιόγλου- Δύσκολο καλοκαίρι, τραγικές οι ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στη Λάρισα θα βρεθούν και ο Νίκος Παππάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ertnews.gr