Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία "Ζήση Λιούπα" στο Μακρυχώρι για να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Τεμπών και εκ νέου υποψήφιου Δήμαρχου κ. Γεωργίου Μανώλη.

Ο Δήμαρχος Τεμπών συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στον λόγο του παρέθεσε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Μακρυχώρι, παρουσιάζοντας πρώτα το κόσμημα του Μακρυχωρίου, το οποίο είναι η υπερσύγχρονη σχολική μονάδα, η οποία κατασκευάστηκε από την τωρινή δημοτική Αρχή και εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Ένα έργο, για το οποίο είναι εμφανής η επιθυμία της δημοτικής Αρχής να καινοτομεί στο Δήμο Τεμπών, ξεκινώντας από την επένδυση στην εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας καλύτερες μαθησιακές και γνωστικές συνθήκες.

Επίσης, η δημοτική Αρχή επένδυσε και επενδύει στα νέα παιδιά, δημιουργώντας βρεφονηπιακό σταθμό, ένα καίριο αίτημα των κατοίκων, το οποίο έγινε πράξη. Επίσης, εντός της φετινής χρονιάς, αναμένεται η λειτουργία δύο νέων παιδικών σταθμών, στους Γόννους και τον Πυργετό.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τεμπών ανέπτυξε τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την επόμενη πενταετία στο Μακρυχώρι. Θα κατασκευαστούν έργα ύδρευσης, θα ανακατασκευαστούν οι αγροτικοί δρόμοι και οι δρόμοι εντός του χωριού. Επιπλέον, προχωρά εντατικά η αίτηση σύνδεσης με το φυσικό αέριο. Ακόμη, θα δημιουργηθεί νέο σύγχρονο και λειτουργικό αμαξοστάσιο του Δήμου.

Άλλα έργα είναι οι αναπλάσεις πάρκων και πλατειών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών τόνισε ότι: "μόνο ο συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ διαθέτει τις ικανότητες και τις δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων ικανών υποψήφιων στελεχών, έτοιμων να υπηρετήσουν τον τόπο, χωρίς ιδιοτέλεια. Κοιτούν τους δημότες κατάματα, παραδέχονται τα λάθη, όπως όλοι κάνουν άλλωστε, αλλά είναι ο μόνος Συνδυασμός, ο οποίος έχει τη ΔΥΝΑΜΗ να συνεχίσει να μάχεται για την καθημερινότητα και το πώς θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερα.

Όραμά μας είναι ένας Καινοτόμος Δήμος, ο οποίος θα μετέβει στον ψηφιακό κόσμο και θα δημιουργήσει νέα έργα, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών μας".

Σύνθημά μας είναι: ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΕΠΕΙΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

Είμαστε δίπλα σας με το βλέμμα, στραμμένο στο μέλλον!