Ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης σχετικά με το πρόβλημα των εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, απαντώντας στην γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτή Λάρισας κ. E. Λιακούλη, αναφέρει τα εξής: 

Το ΚΚΕ έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή που πρόεκυψε το πρόβλημα των εργαζομένων στα Σουπερ Μάρκετ Λάρισα, με επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις στη βουλή, την απαίτηση μας η κυβέρνηση να δώσει λύση στο οξυμένο πρόβλημα πληρωμής των δεδουλευμένων, την συμπαράσταση μας σε κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων, αυτό το γνωρίζουν οι πάντες .

Και στο δια ταύτα!!!!

Σημείωση πρώτη: Στη Βουλή τοποθετείσαι επί συγκεκριμένου εγγράφου. Αυτό το ξέρουν οι πάντες και δη οι γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, όπως η ίδια (κάτι που εξάλλου γίνεται παραδεκτό ήδη από το περιεχόμενο της ανακοίνωσής της).

Σημείωση δεύτερη: Είναι αναγκαία προϋπόθεση να συντάξεις πρώτα τροπολογία ή σχέδιο νόμου για οτιδήποτε, προκειμένου αυτό να νομοθετηθεί ή όχι. Αυτό επίσης το γνωρίζουν οι πάντες.

Όλα τα άλλα είναι γενικόλογα, παραπλανητικά και εκτός πραγματικότητας. Και σε αυτά τα τρία στοιχεία είναι όντως ΜΟΝΗ της.

Αν, ωστόσο, η κ. Λιακούλη επιθυμεί το πρόχειρο προφορικό σόου να εισαχθεί ως τρόπος νομοθέτησης στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τότε με την έναρξη της νέας θητείας της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ας το εισηγηθεί με αφορμή την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

Παραμένει δε, απορίας άξιο το πού αποσκοπεί, ειδικά λαμβανομένης υπόψη της χρονικής συγκυρίας (ελάχιστες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου) ακόμα και αυτή η αόριστη, ασαφής και προβληματική διαδικαστικά, πολιτικά, λογικά και ηθικά ανακοίνωση.

ΥΓ: Επί τη ευκαιρία, ας ανατρέξει η κ. Λιακούλη σε παρόμοια υπόθεση ομάδας εργαζομένων και στο πώς τη χειρίστηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας”.