Στην Όσσα στο 12o αντάμωμα που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά ο δραστήριος Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Όσσας παραβρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος.

Τον κ. Κολλάτο συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο τοπικός σύμβουλος κ. Βασίλης Χαδουλός και ο συνεργάτης του κ. Κολλάτου κ. Λάμπρος Ζάρρας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος τόνισε:

"Εκδηλώσεις σαν τις σημερινές αναδεικνύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά ,αναδεικνύουν τον πολιτισμό ,αναδεικνύουν την εγρήγορση των φορέων και των κατοίκων και κυρίως αναδεικνύουν τον εθελοντισμό την συμμετοχή την συνεργασία και την συνέργεια .

Αυτό το διήμερο η καρδιά του πολιτισμού χτυπάει στην Όσσα ,να συγχαρώ από καρδιάς τον συνδημότη ,συντοπίτη κ. Καλτσογιάννη για την γενναιόδωρη προσφορά του έτσι ώστε να δημιουργηθεί η πινακοθήκη με πίνακες του σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου όπου στεγάζεται ο σύλλογος .

Τέλος τα συγχαρητήρια μου στην Διοίκηση του Συλλόγου που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν πάρα πολλά στο χωριό και τους εθελοντές που εργάστηκαν πολλές ώρες εθελοντικά για να πετύχει αυτό το διήμερο.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική παράταξη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συλλόγους και να στηρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά από την Νέα Κρήνη «Η Μπουμπουλίνα» του Δήμου Καλαμαριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυρνάβου και τα χορευτικά τμήματα της Όσσας και του Πουρναρίου, με τον χοροδιδάσκαλο κ. Μιχάλη Τσακνάκη.

Ακόμη στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις μαθητών από την Διοίκηση του Συλλόγου σε μαθητές που έχουν περάσει σε ανώτατες σχολές".