Σε δήλωσή του ο Κώστας Βαϊούλης, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», αναφέρει τα εξής: 

Όταν πριν λίγο καιρό η «Λαρισαίων Κοινόν» κατήγγειλε την πρακτική του κ. Καλογιάννη για δημιουργία προσωπικού στρατού επικοινωνίας, λόγω της προεκλογικής χρονιάς, μέσω απευθείας αναθέσεων σε δημοσιογράφους χρησιμοποιώντας το Δημοτικό ραδιόφωνο, ο κ. Καλογιάννης αντέδρασε με τον γνωστό απαξιωτικό και αλαζονικό του τρόπο, αρνούμενος να απαντήσει επί της ουσίας. Όμως, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ήρθε η πανηγυρική επιβεβαίωση μας δια στόματος του ίδιου του Δημάρχου (!)

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Καλογιάννη ομολογώντας κυνικά την αήθη πρακτική του, είπε κατά λέξη τα εξής: «Δήμαρχος είμαι, είναι φυσιολογικό (!) τα περισσότερα Μ.Μ.Ε να είναι φιλικά προς εμένα».

Πέρα από την θρασύτητα της ομολογίας του, και τον διαχωρισμό των Μ.Μ.Ε σε «φιλικά» και μη, που από μόνος του είναι απαξιωτικός για την συντριπτική πλειοψηφία τους, αρνούμαστε να πιστέψουμε τον ισχυρισμό του.  Αν όμως πράγματι ισχύει, τότε του θέτουμε  το εξής απλό ερώτημα: Από τίνος χρήματα και με ποια μεθόδευση πληρώνονται τα Μ.Μ.Ε για να είναι «φιλικά»; Δικά σας κ. Καλογιάννη ή από τον προϋπολογισμό των Λαρισαίων δημοτών;