Υπάρχει επιλογή για το λαό, είναι τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες και στις εκλογές, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη.

«Να γίνουμε εμείς, οι διεκδικήσεις και ο οργανωμένος αγώνας μας το αντίπαλο δέος, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ, δυναμώνοντας στις εκλογές τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Περιφέρειες και δήμους. Τη μόνη πραγματική εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση, που δε διστάζει να συγκρουστεί και μπαίνει μπροστά για τον λαό και τις ανάγκες του!» υπογράμμισε.

Συμπλήρωσε επίσης ότι "ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλίας, έχει ανάγκη από εκλεγμένους που αμφισβητούν τη στρατηγική του κεφαλαίου, των επιχειρηματικών ομίλων, τις αντιδραστικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Εκλεγμένους που πρωτοστατούν στη λαϊκή πάλη, που καλούν κάθε εργαζόμενο να κάνει κριτήριό του τις σύγχρονες ανάγκες του, που δεν συναντιούνται πουθενά με τα θέλω των καπιταλιστών-ληστών".

Kατέληξε λέγοντας ότι "ψηφίζουμε εδώ στη Θεσσαλία τον Τάσο Τσιαπλέ υποψήφιο Περιφερειάρχη! Στο δήμο Λάρισας στηρίζουμε τον Πέτρο Κρίκη για Δήμαρχο Λάρισας! Και σε όλες τις κάλπες παντού, ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο, το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Για να είμαστε από τη Δευτέρα όλοι μαζί, πιο δυνατοί!"

Με πληροφορίες από 902.gr