Με υπαλλήλους της βραδινής βάρδιας βρέθηκε χθες, Δευτέρα, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος.

«Θεωρώ υποχρέωση μου να βρίσκομαι κοντά στους εργαζόμενους της καθαριότητας. Σε αυτούς, που όταν όλοι ξεκουράζονται, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν την πόλη καθαρή και λειτουργική. Όλοι μαζί γινόμαστε πρωταγωνιστές και συμμέτοχοι στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Με συνεργασία υπηρεσιών και πολιτών αλλάζουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας», σημειώνει ο κ. Μαμάκος.

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ. Δημήτρη Λεωνιδάκη, ο κ. Μαμάκος παρακολούθησε τις εργασίες και ακολούθησε τη διαδρομή του βραδινού δρομολογίου αποκομιδής, σε κεντρικό σημείο της Λάρισας.

«Στη διαρκή μάχη για μια καλύτερη πόλη, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια νέα αρχή, να διαμορφώσουμε μια διαφορετική περιβαλλοντική συμπεριφορά και στάση, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι προς όφελος του κοινού καλού.

Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι κάνουμε τα πάντα ώστε οι Υπηρεσίες του Δήμου να είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Αλλά και θα εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό καθαριότητας, προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε κόστος.

Οι προσπάθειες των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Δήμου μας -και τους ευχαριστώ για αυτό- αναγνωρίζονται από τους πολίτες και την κοινωνία. Και αυτό είναι ένα στοίχημα που κερδίζουμε κάθε μέρα, βήμα-βήμα, με οργάνωση, σχέδιο και επιμονή για συγκεκριμένα, μετρήσιμα αποτελέσματα», τονίζει ο Δήμαρχος Λαρισαίων.