Γνωρίζατε ότι υπάρχει κολιέ μαμά-κόρη και γενικότερα κολιέ οικογένεια με μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά, είτε αγόρια είτε κορίτσια; Εάν θέλετε να έχετε την οικογένειά σας πάντα μαζί σας, επισκεφθείτε το Xrisokosmima.gr και ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή του σε κολιέ με μοναδικούς συνδυασμούς, για όλη την οικογένεια. Ξεχωρίζει το ρομαντικό μενταγιόν με μαμά αγκαλιά με το μωρό της σε κίτρινο, ροζ και λευκόχρυσο, όπως επίσης και το κολιέ μαμά-μπαμπάς-παιδί με πολύτιμους λίθους, τα οποία αποτελούν δώρα συναισθηματικής αξίας είτε για τον εαυτό σας είτε για κάθε νέα μαμά, κόρη ή φίλη με παιδιά.

 

Κολιέ για νύφη απαστράπτουσα!

 

Τα κολιέ για νύφη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πολυτελή συλλογή του Xrisokosmima.gr… Εκεί μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά σετ με κοσμήματα για τη νύφη, καθώς και χρυσό σετ γάμου ή αρραβώνα, σε τιμές έκπληξη! Εάν, πάλι, δεν θέλετε σετ, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα κομμάτια για τον λαιμό και όχι μόνο. Εκθαμβωτικά βραχιόλια και σκουλαρίκια  συμπληρώνουν ιδανικά τη… γαμήλια εμφάνιση, αναδεικνύοντας το νυφικό, αλλά και την υπάρχουσα ομορφιά. Επιλέξτε τα κοσμήματα με πέτρες όπως διαμάντια κοπής brilliant, μαργαριτάρια ζιργκόν, London Blue Topaz σε διάφορα σχήματα, όπως δάκρυ ή λουλούδι και λάμψτε εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας!

Σετ κοσμημάτων για κάθε περίσταση!

Για εσάς που αγαπάτε την ομοιομορφία, το Xrisokosmima.gr έχει στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από σετ κοσμημάτων για κάθε περίσταση. Σετ γάμου ή αρραβώνα, παιδικά και άλλα για επίσημες ή casual εμφανίσεις, σας περιμένουν για να επιλέξετε το δικό σας δώρο! Επισκεφθείτε τώρα το xrisokosmima.gr και ανακαλύψτε κοσμήματα χρυσά, λευκόχρυσα, σε ροζ χρυσό, με μπριγιάν ή μαργαριτάρια και σκορπίστε λάμψη με εγγυημένη ποιότητα σε κάθε σας εμφάνιση!