Ενημέρωση για τη σειρά παρεμβάσεων που έχει πραγματοποιήσει στη βουλή και στα αρμόδια υπουργεία για τα προβλήματα της περιοχής στο Καστρί – Λουτρό, πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του τοπικού Εξωραϊστικού Συλλόγου.

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε για την ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με τη σύνδεση των νομών Λάρισας και Πιερίας με την κατασκευή γέφυρας, αλλά και για την αναγκαία δημιουργία πλήρους κόμβου στην εθνική οδό στο ύψος της Αιγάνης.

«Το Καστρί – Λουτρό δυστυχώς έχει μόνον μία είσοδο και έξοδο το οποίο κατ’ αρχάς αντίκειται στους βασικούς κανόνες της πολιτικής προστασίας, αλλά παράλληλα αποτελεί σοβαρή τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Υπήρξα ευθύς εξαρχής αρωγός στην ανάγκη να δρομολογηθούν αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα και παραμένω συμπαραστάτης σ’ αυτή την προσπάθεια. Εξίσου σημαντικό είναι και το ζήτημα του πολεοδομικού σχεδίου το οποίο θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά και να παρεμβαίνω όπου κριθεί σκόπιμο. Δεν είναι δυνατό εν έτει 2023 οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας» τόνισε μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του Συλλόγου για το έργο που επιτελεί.