Στην χειρουργική και στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας βρέθηκε ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το υγειονομικό προσωπικό αλλά και με ασθενείς για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία.

Σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Επισκέφθηκα το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα όσα συμβαίνουν στη δημόσια υγεία.

Δεν είναι δυνατόν ασφαλισμένοι οι οποίοι πλήρωναν για δεκαετίες ασφαλιστικές εισφορές τώρα που έχουν την ανάγκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας για να βρουν την υγειά τους, να χρειάζεται να πληρώσουν στα απογευματινά χειρουργεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Με αυτό τον τρόπο καταργείται και επίσημα ο δημόσιος χαρακτήρας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αντιπροτείνουμε γενναία στήριξη του ΕΣΥ, σε υποδομές και έμψυχο δυναμικό. Θέλουμε μία κοινωνία όπου οι πολίτες ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας να έχουν πρόσβαση στο ύψιστο αγαθό της υγείας» κατέληξε.