Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη συνάντησε ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο της.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής που από την πρώτη στιγμή έδωσε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια που γίνεται για την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας, επισκέφθηκε την υπουργό για να συζητήσουν τη συμβολή του πολύ σημαντικού υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Πρώτο στην ατζέντα θεμάτων ήταν το πολύ σημαντικό για τους νέους στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου», που δίνει τη δυνατότητα σε νέους έως 39 ετών να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα προνοιακά επιδόματα και την αξία τους για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις σημαντικές πρωτοβουλίες του νεοσύστατου υπουργείου σε θέματα ισότητας καθώς και των Κέντρων κακοποιημένων γυναικών.

Ο Χρήστος Καπετάνος μετά την συνάντηση του με την υπουργό δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι σπουδαία η δουλειά που κάνει η Σοφία Ζαχαράκη σε αυτό το νευραλγικό υπουργείο που ασχολείται με τα θέματα της οικογένειας και της κοινωνικής συνοχής. Η νομοθέτηση ζητημάτων που αφορούν στην οικογένεια και την πρόνοια του κοινωνικού συνόλου αποδεικνύουν την ύπαρξη του Κράτους Δικαίου και τη μέριμνα του για τα κοινωνικά σύνολα.

Με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη συζητήσαμε προτάσεις για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας, του Νομού Λάρισας και την ευχαριστώ ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που έδειξε σε όσα τις μετέφερα».