Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου και κατόπιν στις εκδηλώσεις στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων του Νομού Λάρισας, παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συνεχάρη το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης για άλλη μια χρονιά και δήλωσε τα ακόλουθα:

«Με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση για να παρευρεθώ στη σύναξη των μελών και καλών μου φίλων του Συνδέσμου Πελοποννησίων Λάρισας.

Θέλω να συγχαρώ το ΔΣ του Συνδέσμου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γιάννη Αλειφέρη και τη γραμματέα Λένα Λιάγκουρα που για άλλη μια χρονιά μας εξέπληξαν με το εύρος των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων.

Είναι ίσως το πιο σπουδαίο πράγμα για όλους τους Έλληνες να κρατούν τις ρίζες τους και να μεταφέρουν τις παραδόσεις τους από γενιά σε γενιά. Οι Πελοποννήσιοι τιμούν με υπερηφάνεια την ένδοξη καταγωγή τους από τον ηρωικό Μοριά, την Πελοπόννησο των αγώνων και των θυσιών του Γένους, την Πελοπόννησο που χάραξε την Ελευθερία της Ελλάδος.

Οι ρίζες του Ελληνιμού είναι βαθιές και αναλλοίωτες στο πέρασμα των αιώνων. Θεσσαλοί και Πελοποννήσιοι τιμούμε με υπερηφάνεια την καταγωγή μας, όπως και όλοι οι Έλληνες».