Περιοδεία στα χωριά του Δήμου Τεμπών ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών πραγματοπόησε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος με τη φιλοξενούμενη Βουλευτή Νομού Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Τζίνα Οικονόμου. 

Στο Δημαρχείο του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι τους υποδέχτηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γεώργιος Μανώλης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, Ηλία Σουφλιά, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Χρήστο Κίτσιο, αντιδημάρχους, τοπικούς συμβούλους της περιοχής καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους, υποψήφιους με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, Νικόλαο Λιούπα πρώην αντιπεριφερειάρχη, και Ναταλία Λεβή.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στα χωριά του Δήμου Τεμπών, Μακρυχώρι, Γόννους, Τέμπη και Πυργετό όπου συναντήθηκαν με κατοίκους των περιοχών αφουγκραζόμενοι την γνώμη των πολιτών και ζητώντας την ψήφο της Κυριακής στον Κώστα Αγοραστό.

Ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος κατά το πέρας της περιοδείας δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμέυτηκαν για την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας πράγμα που έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται. Τα κονδύλια που θα δοθούν το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προς αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών θα είναι άμεσα και τα μαγαλύτερα που έχει δώσει η Κυβέρνση μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Η υλοποίηση τους οφείλει να γίνει από ανθρώπους που ξέρουν καλά τις περιοχές και τις πληγές τους. 

Ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη βουλευτή Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου για την παρουσία της στο νομό Λάρισας.

Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την τελική επικράτηση του Κώστα Αγοραστού.

Είναι σαφές το μήνυμα ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό ως εκ νέου περιφερειάρχη της Θεσσαλίας, για να υλοποιήσει το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.».