Το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο του Κοινοβουλίου και να ενημερωθούν για την ιστορία του κτιρίου καθώς και τις ιστορικές αλλαγές που υπέστη.​

Ο Βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος συνηθίζει να υποδέχεται τους μαθητές των σχολείων του νομού μας και να απαντάει στις απορίες των παιδιών, με διάλογο.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στη Βουλή των Ελλήνων τα γνώριμα πρόσωπα των μαθητών και των καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων, που αποτελούν και τη γενέτειρα μου.

Απολαμβάνω πάντα τις συζητήσεις με τα παιδιά του νομού μας, εκπλήσσομαι ευχάριστα κάθε φορά που συνομιλώ με τους μαθητές μας, για τον τρόπο σκέψης τους και τις πολύ εύστοχες απορίες τους σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε «η παιδεία αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που προκύπτουν και σε ανοιχτό διάλογο με τους μαθητές και τους φοιτητές προτείνει βελτιωτικές και καινοτόμες λύσεις. Τα παιδιά είναι το μέλλον ενός καλύτερου κόσμου, είναι οι πολιτικοί του αύριο και με χαρά διαπιστώνω την αγάπη τους για την ενασχόληση με τα κοινά, κάθε φορά που θέτω αυτό το ερώτημα.

Όπως έχει πει και ο Πυθαγόρας, “θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων”».