Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, έψαλε η χορωδία “Εργαστήρι Ζωής” του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας.
Η Λαρισαία Βουλευτής, αφού αντάλλαξε ευχές με τα μέλη της χορωδίας και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα, επεσήμανε τα εξής:
«Με ξεχωριστή χαρά υποδέχθηκα σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το “παιδί” μας, την χορωδία από το “Εργαστήρι Ζωής”, που με τις μελωδικές φωνές της μας μετέφερε το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, ανυψώνοντας το νου και τις καρδιές μας -έστω για λίγο- μακριά από τη γκρίζα καθημερινότητα.
Κρατώ ακόμα νωπή τη συγκίνησή μου από την τιμητική διάκριση που μου απονεμήθηκε, πριν λίγες ημέρες, για την προσφορά μου στο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, και για τη δημιουργία του “Εργαστηρίου Ζωής”, του προτύπου έργου πρόληψης, που βραβεύεται διεθνώς.

Φέτος, η ελπίδα και αισιοδοξία για το θαύμα αγάπης των Χριστουγέννων, λαμβάνει νέες ευοίωνες διαστάσεις, καθώς μόλις πριν λίγες ώρες ολόκληρη η πόλη της Λάρισας έγινε μια μεγάλη αγκαλιά, με την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στο Palladium, όπου όλοι μαζί βάλαμε τις πρώτες βάσεις για να θεμελιώσουμε ενωμένοι τον Ξενώνα ανακουφιστικής φροντίδας καρκινοπαθών.
Μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον δραματικής ανέχειας, διόγκωσης των κοινωνικών ανισοτήτων, σοκαριστικής βίας και ακραίας εκμετάλλευσης, εύχομαι το λαμπρό φως της Άγιας Νύχτας να αφυπνίσει στην καρδιά κάθε Ανθρώπου τις λησμονημένες αξίες της αγάπης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης.
Χρόνια Πολλά,
Καλά & Ευλογημένα Χριστούγεννα.»