Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά της Λάρισας με τους καταναλωτές και τις εμπορικές επιχειρήσεις να προετοιμάζονται για μια γιορτινή "ανάσα" ρευστότητας.

Από αύριο, Τετάρτη, έως και τις 3 Ιανουαρίου τίθεται σε ισχύ το "Καλάθι του Χριστουγέννων", το οποίο αποτελεί επέκταση του "Καλαθιού του Νοικοκυριού" που είναι ήδη σε ισχύ, καθώς προστίθενται 6 νέες κατηγορίες τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Συγκεκριμένα στο "Καλάθι των Χριστουγέννων" εντάσσονται τα εξής προϊόντα: Γαλοπούλα, Σοκολάτα, Τσουρέκι, Βασιλόπιτα (τσουρέκι), Αρνί, Κατσίκι.

Σημειώνεται ότι η λίστα με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα στο "Καλάθι του Νοικοκυριού" παραμένει ως έχει.

Στο μεταξύ στις 15 Δεκεμβρίου ξεκινά το "καλάθι του 'Αη Βασίλη", με παιδικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές, ενώ η λίστα με τα παιχνίδια θα αποστέλλεται στο υπουργείο Ανάπτυξης και θα ελέγχεται για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος περί αθέμιτης κερδοφορίας.

Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, υπεραμυνόμενος της σχετικής τροπολογίας που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Nα θυμίσουμε ότι στη Λάρισα το εορταστικό ωράριο, στα εμπορικά καταστήματα, ξεκινά στις 17 Δεκεμβρίου με τρεις Κυριακές μέσα στον μήνα (17-24-31/12), να παραμένουν ανοιχτά.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)