Καλοκαιρινός θα είναι σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου ο καιρός πριν έρθουν οι καταιγίδες την ημέρα των εκλογών. Ωστόσο τοπικές βροχές αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά, δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες, κατά κύριο λόγο στα ορεινά καθώς και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου των δυτικών και βορείων ηπειρωτικών.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά και βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με εξασθένηση το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα νότια ηπειρωτικά τους 35 και στο Αιγαίο τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.