Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η έκθεση "Κερνάμε Λάρισα", στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. 

Παρουσία πλήθους κόσμου η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην οποία συμμετέχουν 35 παραγωγοί από την Π.Ε. Λάρισας άνοιξε τις πύλες της δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει και να γνωρίζει τοπικά προϊόντα. 

Η έκθεση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο. Θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 με ώρα λήξης 19.00.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στα εγκαίνια της έκθεσης τόνισε τα εξής: 

«Η έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» είναι σημαντική, γιατί προσφέρει τη δυνατότητα σε παραγωγούς και συλλογικά σχήματα του νομού, να προβάλλουν τα ποιοτικά αυθεντικά προϊόντα made in Larissa, που παράγονται με κόπο και μεράκι. 

Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης παραγωγών και καταναλωτών και ευκαιρία στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν να γνωριστούν και να επανασυστηθούν στο ευρύ κοινό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα, με έργα, προγράμματα και δράσεις προώθησης, προβολής και εξωστρέφειας, τον σημαντικό κλάδο της αγροδιατροφής. Στηρίζοντας την τοπική αγορά και τα προϊόντα made in Larissa, στηρίζουμε την τοπική οικονομία».