Εδώ και μερικούς μήνες μια ομάδα φίλων της Λάρισας, βλέποντας καθημερινά τα γεγονότα να διαδραματίζονται γύρο τους, αλλά και ακούγοντας τις φωνές του κόσμου ζητώντας την προσέγγιση των προβλημάτων του από διαφορετική οπτική γωνία, αποφάσισαν να υλοποιήσουν μια ιδέα που ήταν στο τραπέζι και ίδρυσαν ένα αστικό σωματείο με την επωνυμία ‘’ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ’’.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "η  μεγάλη αυτή οικογένεια του ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ με την υπογραφή των ιδρυτικών μελών και με τις επίσημες σφραγίδες του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου Λάρισας, αρχίζει σιγά σιγά τη δράση της με κύριο στόχο να προσπαθεί καθημερινά να κάνει τη ζωή των φίλων και μελών του σωματείου αλλά και των οικογενειών τους καλύτερη και πιο βιώσιμη με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε γρήγορα από τα πρώτα ακόμα βήματα της ιδέας ίδρυσης από πολλούς πολίτες της Λάρισας, αναμένοντας πολλοί από αυτούς να συμμετέχουν ενεργά μέσα από αντιπροσωπείες ανά τομέα που θα οριστούν για την έκρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία, με ενημερωτικές ημερίδες, συνέδρια, εθελοντικές δράσεις, έτσι ώστε να βάλουν το λιθαράκι τους στο ελπιδοφόρο αυτό έργο που ξεκινάει.

Το ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ έκανε την εμφάνισή του ως ονομασία εδώ και περίπου 4 χρόνια στο fb και έφτασε σήμερα η συγκεκριμένη ομάδα να αριθμεί σχεδόν 30.000 μέλη και να αποτελεί μια καθημερινή ενημερωτική παρέα πολλών Λαρισαίων και όχι μόνο. Έφτασε η ώρα όπως φαίνεται να πάρει σάρκα και οστά και να συνεχίσει την προδιαγεγραμμένη πορεία του και από άλλο μετερίζι.

Στο ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ θα μπορούν να εγγράφονται μέλη και να συμμετέχουν στις δράσεις του πολίτες και φίλοι της Λάρισας αλλά και μέλη των οικογενειών τους. Με αυτό τον τρόπο τα ιδρυτικά μέλη στέλνουν ένα μήνυμα, πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζει σήμερα η ανθρωπότητα, τα περισσότερα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο είναι κοινά και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

Μόλις η πλειοψηφία του κόσμου καταλάβει το λόγο ύπαρξης και τους στόχους του ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ προς όφελος των συνανθρώπων τους, όλο και περισσότεροι θα εγγράφονται σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και η φωνή τους θα δυναμώνει συνεχώς προς όφελος του συνόλου.

Καλή αρχή με όρεξη για εθελοντική προσφορά και πρέπει να είναι όλοι βέβαιοι ότι με την συμμετοχή και την αλληλοϋποστήριξη όλων το ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ θα γράψει τη δική του ιστορία, με κεντρικό σύνθημα ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ’’.