Στην κατάμεστη πλατεία Ταχυδρομείου, χιλιάδες Λαρισαίοι έστειλαν ένα «ηχηρό» μήνυμα νίκης και ανανέωσης στην εκδήλωση της «Λάρισας που μας αξίζει!».

O επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος εμφανίστηκε ενωτικός, υπερβατικός και κάλεσε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών τοποθετήσεων, την Κυριακή, να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής.

«Η Λάρισα είναι πάνω από όλους και από όλα. Όλοι μαζί θα κάνουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά», ανέφερε. 

Όπως σημείωσε "ως νέος δήμαρχος της Λάρισας, να γνωρίζετε καλά, έρχομαι για να χτίσω, όχι για να γκρεμίσω. Για να κρατήσω ο,τιδήποτε θετικό και να το αναπτύξω. Αυτή είναι η κουλτούρα μου, αυτό είναι το καθήκον μου, αυτό θα κάνω.

Την επόμενη μέρα, μαζί θα βρισκόμαστε, στην ίδια πόλη, στους ίδιους δρόμους, με τα ίδια προβλήματα. Και όλοι ενωμένοι θα τα λύσουμε. Γιατί η Λάρισα είναι πάνω από όλους και από όλα».

Ο κ. Μαμάκος δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για την απουσία προγράμματος, αλλά και λογοδοσίας προς τους πολίτες, εκ μέρους της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων ολοκλήρωσε την ομιλία του με ένα προσκλητήριο ενότητας και προοπτικής, προς όλες και όλους. 

"Φίλες και φίλοι, σας καλώ όλες και όλους να δώσουμε μαζί μια μεγάλη μάχη για το μέλλον της πόλης μας. Να βαδίσουμε μαζί αυτόν τον όμορφο δρόμο. Είναι ένα προσκλητήριο ενότητας και προοπτικής, ελπίδας και αλλαγής, ανανέωσης και δημιουργίας".