Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον Απόλλωνα Λάρισας και έχουν πέραση αλλού. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είναι ένας εξ αυτών.

Ο Ηρακλής Λάρισας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Έχει ήδη συμφωνήσει με τους Λούκας Γκαρσία, Κώστα Χατζή και Δημήτρη Λίταινα και περιμένει να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι. Ωστόσο, χτύπησε και την πόρτα του Γιαννίτση.

Το κασέ του τελευταίου στη γειτονική ομάδα δεν ήταν μικρό και αυτό αποτελεί αγκάθι. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής Λάρισας το παλεύει έχοντας και αντιπάλους από τον 2ο όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2.

Η Προοδευτική αναζητά στόπερ μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ποτουρίδη και έχει κάνει πρόταση στον 30χρονο στόπερ. Κρούση έγινε και από το Αιγάλεω μετά τη φυγή του Σπύρου Βλάχου. Ωστόσο, το μπάτζετ στο «Σίτι» είναι πολύ περιορισμένο και γι' αυτό στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών παρατηρήθηκε χάσμα στο οικονομικό.

Τέλος, στον παίκτη έχει καταθέσει πρόταση και η Κοζάνη, η οποία παλεύει για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα 2. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα κοιτάει γενικά προς την παραπάνω κατηγορία και ψάχνεται και για άλλους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

a-sports.gr