Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ σχεδίασε και ολοκλήρωσε Ημερολόγιο για το 2024 κι έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Οι «Δράσεις μας ΙΙ» ξεδιπλώνουν μέσα στις σελίδες των 12 μηνών του χρόνου τις δραστηριότητες και τις πολυποίκιλες ενέργειες του ΠΟΚΕΛ τα τελευταία 2 χρόνια, οι οποίες ήταν συνολικά 140 !

Δράσεις όπως Συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, κινηματογραφικά χειμερινά και θερινά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά κι ενήλικες, θερινές βραδιές Φιλοσοφίας και αστροπαρατήρησης, κινηματογραφικές προβολές ταινιών, εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής, επισκέψεις και ξεναγήσεις σε Μουσεία, εκδρομές, ταξίδια και κοπή πίτας, φιλανθρωπικές προσφορές, παρουσιάσεις βιβλίων, προσφορά βιβλίων σε Σχολεία, Φορείς και Συλλόγους, Ομάδα Ενεργειακής Γυμναστικής & Ασκήσεων, Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας, συμμετοχή στην Εβδομάδα Αστρονομίας, στο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, αφιερώματα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Τη ζωγραφιά του εξώφυλλου επιμελήθηκε και πάλι, ο εικαστικός Μιχαήλ Βακαλούλης (Vakas) και τη σχεδίαση του εντύπου ο γραφίστας Γιάννης Κατσής.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ του ΠΟΚΕΛ ευχαριστούν όλους τους συνεργάτες και υποστηρικτές, τους φίλους και τα μέλη.

Το νέο, μοντέρνο Ημερολόγιο του 2024 αποτελεί τη 10η έκδοση του ΠΟΚΕΛ, στα 37 χρόνια παρουσίας του στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού Λάρισας, με επίκεντρο τον μαθητή, τον εκπαιδευτικό, τον άνθρωπο.