Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας προκειμένου μικροί και μεγάλοι να μπούνε στο πνεύμα το εορτών.

Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατά την άφιξη μας, μας περίμενε αντιπροσωπεία από την Τοπική Διοίκηση Δράμας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Καλτσά Αθανάσιο και τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Σκάρλιο Μηνά, όπου μας ξενάγησαν στην Ονειρούπολη και ιδιαίτερα στο Σπιτάκι Κυκλοφοριακής Αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Δράμας.

Η διάθεση και το χαμόγελο των εκδρομέων αποδεικνύει την επίτευξη του σκοπού αυτής της εκδρομής, που ήταν η χαλάρωση, η ψυχική τόνωση και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκδρομείς για την συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία, αλλά και την Τοπική Διοίκηση Δράμας για την φιλοξενία και στήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εξόρμηση μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την νέα Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Καβάλας κα. Πλιόσκα Φωτεινή, η οποία συνοδευόμενη από τον Γεν. Γραμματέα κ. Ιωαννίδη Θεμιστοκλή ήρθαν να μας συναντήσουν, ώστε να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την Ένωση μας αλλά και κοινές μελλοντικές δράσεις".