Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή Λάρισας ο 53χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του επειδή του ζήτησε διαζύγιο.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, στην απολογία του θα επικαλεστεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν συνειδητοποίησε τα όσα διέπραττε.

Σημειώνεται ότι η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά, ενώ ο 53χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

«Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»
Η 43χρονη αστυνομικός και μητέρα δύο μικρών παιδιών είχε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες στην ΕΡΤ για όσα βίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», ανέφερε.

Αφορμή για την άγρια κακοποίηση ήταν, σύμφωνα με το περιβάλλον της γυναίκας, η απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον επιχειρηματία, τον οποίο, όπως εξήγησε, είχε μηνύσει στο παρελθόν για απειλές εναντίον της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δε μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ηταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Εφ. ΚΟΣΜΟΣ (με πληροφορίες από ΕΡΤ)