Η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, ύστερα από την αναγκαστική αποχή τριών ετών λόγω της πανδημίας, επανήλθε δυναμικά στην ενεργό δράση και με εντατική προετοιμασία υπό τη δ/νση της κ. Μάγδας Αλεξανδρή - Δημόκα, έλαβε μέρος σε δύο πολύ επιτυχημένες χορωδιακές εκδηλώσεις.

Στις αρχές Μαρτίου 2023, προσκεκλημένη από τη ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και τον μαέστρο της κ. Ευάγγελο Αραμπατζή, συμμετείχε σε μία μεγαλειώδη συναυλία μαζί με 800 άλλους χορωδούς από Ελλάδα και Κύπρο αφιερωμένη στους δύο σπουδαίους συνθέτες Μ. Θεοδωράκη και Μ. Λοϊζο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/νίκης.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στην 11η Χορωδιακή Συνάντηση στη Νίκαια Αττικής, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Νίκαιας και ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα χορωδιακά σύνολα κλέβοντας κυριολεκτικά τις εντυπώσεις και μεταφέροντας ένα στίγμα του πολιτιστικού – μουσικού γίγνεσθαι της πόλης μας, με αρωγό την εξαιρετική πιανίστα κ. Ελένη Κουτή.

Ήταν δύο άκρως επιτυχημένες από όλες τις απόψεις εξορμήσεις της Χορωδίας μας, που αποφόρτισαν ψυχολογικά τους χορωδούς μετά τις σοβαρές δυσκολίες και τις οδυνηρές απώλειες που σημάδεψαν τη Χορωδία μας. Ραντεβού το φθινόπωρο για την ετήσια συναυλία μας , προγραμματισμένη για το Νοέμβριο 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.