Τη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής ανακοινώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, τονίζοντας ότι θα παλέψει με γνώμονα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του λαού.

Υπενθυμίζεται ότι δήμαρχος Τυρνάβου εκλέχθηκε ο επικεφαλής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Στέλιος Τσικριτσής. Ο Στ. Τσικριτσής είναι 34 ετών, γεννήθηκε στον Τύρναβο από πατέρα αγρότη και μητέρα Ιδιωτική Υπάλληλο. Είναι αγρότης. και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ). Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου.

Στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου αναφέρει:

"Την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός του Τυρνάβου θα την τιμήσουμε παλεύοντας ενάντια στις δυσκολίες, έχοντας σταθερά ως γνώμονα όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του βιοπαλαιστή αγρότη και κτηνοτρόφου, του ανέργου, του συνταξιούχου, με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας. 

Οι 120 υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Τυρνάβου αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη τους απέναντι στο λαό της περιοχής μας και με αγωνιστικότητα θα υπερασπίζουν τα δίκια του τυρναβίτικου λαού από κάθε μετερίζι.

Κριτήριο για τη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής αποτελεί η συλλογικά κατεκτημένη πείρα των προηγούμενων χρόνων που από θέση αντιπολίτευσης κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από τη σκοπιά υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Κριτήριο μας αποτελεί επίσης η συλλογικότητα ως αρχή και τρόπος λειτουργίας, πράγμα στο οποίο θα συμβάλλουν τόσο οι πιο παλιοί και δοκιμασμένοι αγωνιστές, όσο και οι νεότεροι.

Ο καταμερισμός έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου:

Χατζηκρανιώτης Αλέξανδρος

Αντιδήμαρχοι:

1) Αρβανίτης Νικόλαος, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

2) Μαμανού Ευγενία, Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας, Πρόνοιας, Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

3) Μπαντόγιας Νικόλαος, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης.

4) Μπάσμπα Διαμάντω, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

5) Νταλαγιάννης Νικόλαος, Αγροτικής Παραγωγής, Αγροτικής Οδοποιίας, Άρδευσης και Πολιτικής Προστασίας."