«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σε αγωνιστές και στελέχη πρώτης γραμμής της παράταξης.  Το 2023 είναι χρονιά εκλογών. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και όλοι μαζί κι αυτή τη φορά θα δώσουμε νικηφόρες μάχες, τόσο στις εθνικές, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στη ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός συνεχάρη την Διοίκηση της ΔΑΚΕ για την συνέπεια και τους διαχρονικούς αγώνες που έχουν δώσει για τη ΝΔ και για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου, ενώ στην ομιλία της εστίασε στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού: Η προσφώνηση «Δάσκαλε» είναι για μένα ένας τιμητικός τίτλος, γιατί καλός δάσκαλος δεν είναι μόνο αυτός που διδάσκει, αλλά είναι αυτός που εμπνέει και στέκεται δίπλα στα παιδιά, που διαπλάθει χαρακτήρες και προσωπικότητες, προετοιμάζοντας τους ανθρώπους του μέλλοντος. Γι΄αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείται και αξίζει η κοινωνία να σταθεί δίπλα σας με σεβασμό στο λειτούργημα και στην προσφορά σας, όπως φυσικά και η Πολιτεία. Η κυβέρνηση της ΝΔ το έχει κάνει. Ιδιαίτερα στο χώρο της Παιδείας  όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογούνται. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο χώρο της εκπαίδευσης με προσλήψεις, αναβαθμίσεις σχολικών κτιρίων, προμήθεια εξοπλισμών που οδηγούν στο σχολείο του αύριο, με καινοτομίες και πολλές διακρίσεις. Προφανώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν. Θεωρώ ότι με διάλογο και διάθεση συνεργασίας θα διευθετηθούν άμεσα».

Κλείνοντας η κ. Καραλαριώτου ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τη νέα χρονιά και στις μεγάλες μάχες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα ο ελληνικός λαός θα επιλέξει, έχοντας στο μυαλό του ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές του. Δηλαδή θα εμπιστευθεί την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία στα δύσκολα έμεινε όρθια, δίπλα στον πολίτη, με καθαρές προτάσεις. Γιατί ο κόσμος θέλει λύσεις, τολμηρές αποφάσεις και νέα πρόσωπα, με όρεξη για δουλειά και προσφορά».