Συνάντηση με πολυμελή αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, της οποίας προΐστατο ο πρόεδρος του σωματείου, κ.Γιώργος Νάκας, είχε προ ημερών ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αχιλλέας Νταβέλης, παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ κ.Χρήστου Τσούμαρη και του νομικού συμβούλου του ομίλου των επιχειρήσεων Νταβέλη, κ.Στέφανου Παντζαρτζίδη.

Η συζήτηση υπερέβη τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της και αναφέρθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για να διαπιστωθεί σύμπνοια απόψεων και απόλυτη διάθεση κοινής πλεύσης, προς όφελος της μιας και ενιαίας ΑΕΛ, που ο καθένας υπηρετεί από το δικό του μετερίζι.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Νταβέλης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τα μέλη της του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, που εφαρμόζοντας σχετική εξαγγελία τους σε πρόσφατη γ.σ. του σωματείου, αγόρασαν για συμβολικούς λόγους τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα συμπαράστασης και συσπείρωσης των ΑΕΛικών δυνάμεων στη νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε.

Από πλευράς Ερασιτεχνικής ΑΕΛ παρέστησαν επίσης στη συνάντηση οι κ.κ. Γρηγόρης Σοφός, Πάρης Λουντρούδης, Γιώργος Μουλάς, Γιάννης Τσιούφης, Αστέριος Μαγαλιός, η κ.Βούλα Παπαχαραλάμπους, καθώς και ο κ.Γιάννης Δήμας, που ως γνωστόν είναι πλέον ο εκπρόσωπος του σωματείου στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.