Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΠΣΝ Λάρισας να παρευρεθεί στην κοπή πίτας των σωματείων, δίνοντας την ευκαιρία να ευχαριστήσει, τον πρόεδρο της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη, το Δ.Σ. και όλα τα στελέχη των ερασιτεχνικών σωματείων, για την στήριξη που παρείχαν και παρέχουν στην ομάδα μας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Μπουχλαριώτης, μετά την ψήφιση των απολογισμών, αφού καλωσόρισε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Νταβέλη, τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη και την υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστούμε το Δ.Σ., τον πρόεδρο αλλά και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού για την στήριξη, που χρόνια τώρα αποδεικνύουν έμπρακτα, ενισχύοντας με ταλέντα το έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών και κατ’ επέκταση την ομάδα. Ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια η ομάδα μας να στελεχώνεται με ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές από τον τόπο μας. Η ΑΕΛ κλείνει φέτος τα 60 χρόνια, θέλοντας να δείξουμε τον σεβασμό μας προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, από τα οποία γεννήθηκε η ομάδα μας, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που καταβάλετε για να στηρίξετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε είναι να διαθέσουμε 15 εισιτήρια δωρεάν σε κάθε ερασιτεχνικό σωματείο του Νομού μας γιατί πιστεύουμε ότι αποτελείτε τον “πυρήνα” του τοπικού ποδοσφαίρου».

Ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης υπερθεμάτισε την ομιλία του προέδρου και τόνισε την άρρηκτη σχέση του προεδρείου της ΕΠΣΝ Λάρισας και του ομίλου Αnimus σε θέματα υποστήριξης αθλητών του Νομού. Τόνισε ότι: «Επειδή το βάρος της ομάδας είναι μεγάλο, λόγω ιστορικότητας που την συνοδεύει, οραματιζόμαστε με τη βοήθεια όλων την ενθρόνιση εκ νέου της ΑΕΛ στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ. Δερμιτζάκη ο οποίος, αφού ευχαρίστησε από πλευράς του για την τιμητική πρόσκληση, τόνισε την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής προέρχεται από αυτό. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη ρώτησε αν υπάρχει η δυνατότητα να μην διεξάγονται παιχνίδια όταν παίζει η ΑΕΛ, για να μπορεί να παρακολουθεί μαζί με τους συνεργάτες του από κοντά τα ερασιτεχνικά σωματεία, να μπορούν να συνεργαστούν με τους προπονητές των ομάδων πάνω σε ταλέντα που θα τους απασχολήσουν για να δημιουργήσουν στο μέλλον μια ομάδα από ταλέντα του Νομού και όμορων Νομών. «Είναι στη δική μου φιλοσοφία και χαίρομαι που είναι και στη φιλοσοφία της ΑΕΛ».

Έπειτα ο κ. Μπουχλαριώτης μαζί με το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας και τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη έκοψαν την πίτα των σωματείων. Ως ενθύμιο της υπέροχης αυτής συνάντησης ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης έδωσε στον κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη το γούρι της ομάδας ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.