Το 23ο παζάρι "Παλιά κι Αγαπημένα" του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας έκλεισε τις πόρτες του μετά από δύο εβδομάδες εντυπωσιακής λειτουργίας, κάνοντας πράξη την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Το φετινό παζάρι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχής και υποστήριξης από την τοπική κοινότητα, με δεκάδες επισκέπτες και συνεισφορές από φίλους, επιχειρήσεις και εθελοντές, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα και διαχρονικά τον Σύλλογο με την αφιλοκερδή τους προσφορά.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας ευχαριστεί θερμά όλους τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους  καθώς και τους συνοδοιπόρους εθελοντές που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για την υποστήριξη των ατόμων με αυτισμό.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις «Antique Bazaar Παλαιοπωλείο» για την προσφορά αντικειμένων, το «ΚΔΑΠμεα Στήριξη» για την προσφορά κερασμάτων,  το Ίδρυμα Σ. Ζιαζιά για την ευγενική προσφορά του χώρου και την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Το παζάρι "Παλιά κι Αγαπημένα" δεν είναι απλά ένα γεγονός, αλλά μια ετήσια γιορτή αγάπης και προσφοράς που ενισχύει την κοινότητα μας. Είναι ένας τόπος συνάντησης, ενημέρωσης και δράσης που ενώνει τους κατοίκους της Λάρισας για ένα κοινό σκοπό.

Η διοργάνωση του παζαριού συνεχίζει να αποτελεί εδώ και 23 χρόνια μια από τις σημαντικότερες δράσεις του Συλλόγου μας, ενθαρρύνοντας την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα του αυτισμού.