Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Πνευματική Κίνηση Συκουρίου "Άνω Θρώσκω".
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν μέλη και φίλοι της πνευματικής Κίνησης, της οποίας Πρόεδρος είναι η κα. Μαρία Μπακαγιάννη.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε το μέλος κ. Γιώργος Μακρής, ο οποίος μίλησε για τα πεπραγμένα και τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Μακρής ανέφερε τη βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Tεμπών με τη διανομή τροφίμων και όπως πρόσθεσε θα συνεχιστεί η προσφορά και το Πάσχα. Ακόμη, επαναλειτουργεί το χορευτικό τμήμα και στη συνέχεια προγραμματίστηκαν διάφορες δράσεις και ομιλίες. Τέλος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Τεμπών και τη δημοτική Αρχή για τη στήριξή τους και τη φιλοξενία τους στη δημοτική βιβλιοθήκη Συκουρίου.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Τεμπών και μέλος κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί. Μαζί του παρευρίσκονταν και o Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών δήλωσε τα παρακάτω:
"Χαίρομαι που βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί και εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες και όλους και να έχετε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.
Να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε δράσεις και να συνεχίσετε το δημιουργικό και ανιδιοτελές έργο σας, διότι η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας αποτελεί ύψιστο αγαθό. Οι πλούσιες δράσεις που οργανώνετε να αποτελέσουν εφαλτήριο κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Επίσης, να γνωρίζετε ότι η δημοτική Αρχή ήταν και παραμένει πάντα δίπλα σας και θα έχετε πάντα τη στήριξή μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας".