Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Αντάμωμα του Συνδέσμου Φυσικής Αγωγής Νέων "ο Κίσσαβος" την Παρασκευή 7 Ιουλίου το βράδυ στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Νέσσωνος.

Οι προπονητές και οι παίκτες, φόρεσαν τα γιορτινά τους, γλέντησαν με τον κόσμο ως το πρωί και αποχαιρέτησαν μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.

Χαιρετισμό στον κόσμο απηύθυνε ο Πρόεδρος της ομάδας "ο Κίσσαβος" κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εκδήλωσης.

Στο μεγάλο γλέντι του Συνδέσμου κληρώθηκαν πολλά πλούσια δώρα, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν παίκτες που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια.

Το παρών στην αθλητική εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Άκη Νεμπεγλέρα για την πολύτιμη προσφορά του ως παίκτη για χρόνια στην Ομάδα και ο οποίος πλέον, συνεχίζει να προσφέρει από τη νέα θέση στη Διοίκηση της Ομάδας. Ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις από τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας "ο Κίσσαβος" κ. Ζήση Γκανάτσιο, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αποστόλη Ζιώγα Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Άγγελο Κακαγιάννη, από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Νίκο Ζέβλα. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Στογιάννη, την οποία παρέλαβε ο γιός του.

Στην αθλητική εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Κώστας Καλαμπάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Απόστολος Μπίλλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών κ. Δημήτριος Μαιμάρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζήσης Γκανάτσιος, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Χρήστος Κρικώνης, Νίκος Μητσογιάννης και Γιώργος Ντόντος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Π. Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χρήστος Κακαγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Λιόγκας και κα Όλγα Μπακαγιάννη - Φασούλα, η υποψήφια κα Αφεντία Παπαλιόλου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, πλήθος κόσμου και αρκετοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο γλέντι στο κλαρίνο ο Χρήστος Φρουξυλιάς και στο τραγούδι ο Γιώργος Αγγέλης και η Ράνια Χελιδώνη.

Ο Δήμαρχος Τεμπών προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Ως Δήμαρχος Τεμπών σας δηλώνω ότι είμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και προσπαθούμε πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο. Είμαστε υπερήφανοι διότι μεταλαμπαδεύετε επάξια το αθλητικό πνεύμα και ιδεώδες, καθώς και την ευγενή άμιλλα στη νέα γενιά, στα νέα βλαστάρια του "Κισσάβου!" με τη δημιουργία και λειτουργία της Ακαδημίας Κισσάβου. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της Ακαδημίας κ. Κώστα Γουμενόπουλο. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς για να ανταπεξέλθουν επάξια στις απαιτήσεις του αθλήματος. Στον προπονητή κ. Αποστόλη Τσιανάκα και στο νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Ζήση Γκανάτσιο και τα μέλη της διοίκησης, να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στις ανάγκες τους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση και καλή επάνοδο στη νέα σεζόν με πολλά γκολ και ποδοσφαιρικά χαρμόσυνες ειδήσεις".