Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας χαιρετίζει την έναρξη εργασιών για τη διαμόρφωση των χώρων που θα στεγάσουν τη ΜΕΘ Παίδων και για τον εκσυγχρονισμό της Παιδιατρικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το συγκεκριμένο έργο θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στη Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας περίθαλψης στον παιδιατρικό πληθυσμό. Έτσι, σοβαρά περιστατικά που μέχρι στιγμής διακομίζονταν στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας και χανόταν πολύτιμος χρόνος θα μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται στην περιοχή μας.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν ανάλογα βήματα και για τις υπόλοιπες Παιδιατρικές Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας, έτσι ώστε σε συνεργασία και σε συνδυασμό με τον πυλώνα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που είναι ο ιδιώτης Παιδίατρος, ο οποίος στήριξε την ελληνική οικογένεια σε όλες τις υγειονομικές κρίσεις μέχρι στιγμής, να προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα φροντίδας.