Μία νέα, φέρελπις υποψήφια εντάσσεται στο δυναμικό συνδυασμό "Νέα Δύναμη", στο πλευρό του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.
Η κα. Πρεβέντη, δήλωσε ότι ο συνδυασμός του κ. Μανώλη, είναι αυτός ο οποίος έχει την ικανότητα να οδηγήσει τον Δήμο Τεμπών στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη, σε βιώσιμα και ευρωπαικά πρότυπα.
Η Εβελίνα Πρεβέντη είναι ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1998 και σπούδασε στο Εθνικό́ και Καποδιστριακό́ Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Ψυχολογίας. Είναι αριστούχα υπότροφος μεταπτυχιακή́ φοιτήτρια στο τμήμα «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και εκπαιδευόμενη στη Ψυχοθεραπευτική́ Προσέγγιση «Gestalt Foundation». Το 2018 εκδόθηκε η Ποιητική́ Συλλογή́ της με τίτλο «Σκιές στον Ενικό́» από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης και μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσει η δεύτερη ποιητική́ συλλογή́ της που τιτλοφορείται «Ποιητικά́ Μαζί́». Είναι συνιδρυτικό́ και διοικητικό́ μέλος ως Υπεύθυνη Τύπου και Διευθύντρια Επικοινωνίας στην Ελληνική́ Εταιρεία Έρευνας για την Πρόληψη του Καρκίνου «Cancer Prevention Research Group in Greece», επόπτρια στον τομέα έρευνας «Αγχώδεις Διαταραχές, Στρες, Ψυχονευροανοσοενδοκρινολογία (PNEI) και Καρκίνος» και υπεύθυνη στον Α' Τομέα Ψυχολογίας στη Γραμμή́ δωρεάν Ψυχοκοινωνικής & Συμβουλευτικής υποστήριξης «Μια γραμμή́ αγάπης για όλους». Έχει εργαστεί́ ως ψυχολόγος σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στη Λάρισα.
Ο Δήμαρχος Τεμπών την καλωσορίζει στη μεγάλη του ομάδα και της εύχεται καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια.