Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι Τεμπών, παραβρέθηκε , η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Μετά την ολοκλήρωση του εκκλησιασμού και την Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας, η Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:
« Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη, εορτάσαμε φέτος, τη μνήμη του Ιωάννη του Προδρόμου, μαζί με πλήθος πιστών, που συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και στην περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου. Είμαστε όλοι εδώ, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών, τιμώντας με ευλάβεια την προσφορά του Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργού Αγίου στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Στο πρόσωπό του η Εκκλησία μας, τιμάει όλους τους Αγίους, που προσέφεραν εμπράκτως την αγάπη τους στο συνάνθρωπο, μεταδίδοντας την χριστιανική αλήθεια και επισφραγίζοντας την πίστη τους ως το τέλος της ζωής τους με μαρτυρικό θάνατο.

Το παράδειγμά του, διδάσκει την πορεία του Ανθρώπου προς την ενάρετη ζωή, μέσα από δοκιμασίες, θάρρος και καρτερικότητα.
Σε μια καθημερινότητα με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό επίπεδο, η ύπαρξη των Αγίων , μας ενδυναμώνει και μας υπενθυμίζει ότι χρειαζόμαστε την Πίστη και τις παραδόσεις , ως ¨όπλα ¨ και ¨πυξίδα¨ αξιών , που θα μας καθοδηγούν στον αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
Εύχομαι σε όλον τον κόσμο που γιορτάζει, Χρόνια Πολλά, η ευλογία του Τιμίου Σταυρού, να μας φανερώνει Ελπίδα και Φως, για μια ζωή δικαιοσύνης και ήθους».