Δυο ακόμα υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου ανακοινώνει η Συμπαράταξη Λαρισαίων. Πρόκειται για τη νοσηλεύτρια κα. Αθανασία Γκανά και τον γνωστό επαγγελματία στο χώρο των κατασκευών κ. Χρήστο Πρίφτη.

Αθανασία Γκανά

Ειδικότερα, η κ. Αθανασία Γκανά είναι νοσηλεύτρια. Εδώ και 15 χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στη γενική κλινική Thessalia, με πάθος, αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπο.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Όπως επισημαίνει η ίδια «στηρίζω τον Απόστολο Καλογιάννη γιατί έχει σχέδιο και όραμα για την επόμενη ημέρα της Λάρισας.

Ο Χρήστος Πρίφτης

Επίσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατέρχεται ο Χρήστος Πρίφτης που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, ενώ είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανθούπολης.

O Χρήστος Πρίφτης γεννήθηκε το 1966 στο Μπεράτι της Αλβανίας.Το 1996 ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όπου και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο. Το 2015 αποφοίτησε από τη σχολή Δομικών Έργων ιδιωτικού ΙΕΚ ενώ παράλληλα συμμετείχε σε σειρά σεμιναρίων στον κλάδο των κατασκευών.

Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια αναλάβει την κατασκευή μεγάλων δημόσιων υποδομών και ιδιωτικών έργων και έχοντας αποκομίσει πολυετή εμπειρία και τη σχετική τεχνογνωσία, ίδρυσε το 2020 την κατασκευαστική εταιρεία «Πρίφτης Ε.Ε.» στη Λάρισα, ενώ το 2022 η δράση της εταιρείας επεκτάθηκε και στην Αθήνα.

Ως φυσικό επακόλουθο της αγάπης του για τον αθλητισμό, της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και της προσφοράς του επί σειρά ετών σε διάφορες ομάδες, ήταν να αναλάβω το 2022 την προεδρία του Α.Ο. Ανθούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Το 2019 συμμετείχε ενεργά στον αγώνα της "Συμπαράταξης Λαρισαίων", στηρίζοντας τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Στις φετινές εκλογές θα δώσει ξανά το παρόν στο όραμα της παράταξης, για τη Λάρισα της ανάπτυξης, του πολιτισμού και της καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας.