Σε ανακοίνωσή του για την έλλειψη απαρτίας για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα αφορούσε τον απολογισμό πεπραγμένων, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:

«Επιστρέφουμε στον απερχόμενο δήμαρχο τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Καταλαβαίνουμε το άγχος του για την παρουσίαση ενός μηδενικού έργου, καθώς έρχεται η ώρα της κρίσεως.

Μας κατηγορείτε για ασέβεια. Ασέβεια προς το δημοτικό συμβούλιο είναι να φιμώνετε την αντιπολίτευση και να μην την αφήνετε να διατυπώσει την άποψη της, όπως κάνατε κατά την διάρκεια όλης της θητείας. 

Μας κατηγορείτε για προσβολή. Όταν εσείς προσβάλετε τον θεσμό του δημάρχου, θέλοντας να στήσετε μια φιέστα στο δημοτικό συμβούλιο για να παρουσιάσετε το μηδενικό σας έργο. Οι πολίτες του Δήμου Ελασσόνας δεν τρώνε … κουτόχορτο. Εμείς σε μια τέτοια οπερέτα δεν νομίζουμε ότι είχαμε θέση. 

Σας ενοχλεί πως δεν έδωσαν το παρόν οι 15 δημοτικοί μας σύμβουλοι και μας λέτε πως γι’ αυτό τον λόγο δεν είχατε  απαρτία. Αλλά κρύβεστε επιμελώς πίσω από προφάσεις. Ξέρετε καλά πως αν ερχόταν οι τέσσερις δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι που έλειπαν, θα είχατε απαρτία και θα στήνατε τον απολογισμό - οπερέτα χωρίς την δίκη μας συνδρομή. Αλλά φαίνεται πως πλέον δεν ελέγχετε ούτε την δημοτική σας ομάδα.

Όσο για τα πεπραγμένα σας, που ενδέχεται να φτάσουν έως την πόρτα του αρμόδιου εισαγγελέα, θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνο. Η ρεμούλα, η αρπαχτή, τα ψέματα και τα ρουσφέτια  δεν θα μείνουν στο σκοτάδι. Σε λίγο δεν θα μπορείτε να αντικρίσετε το φως των αποκαλύψεων. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει…»