Ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου, απαντά στον απερχόμενο δήμαρχο Ελασσόνας, για την συνεδρίαση που αφορούσε στον απολογισμό πεπραγμένων:

«Πάντα βλέπατε τα πράγματα ανάποδα σε αυτή την θητεία. Αλήθεια για πείτε μας, γιατί αποφύγατε στην τοποθέτηση σας να μας απαντήσετε που πήγαν οι δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι και δεν ήρθαν για να έχετε απαρτία; Από την άλλη μας κατηγορείτε πως κάποιοι δικοί μας δημοτικοί σύμβουλοι δεν ερχόταν στα δημοτικά συμβούλια.

Ξεχνάτε πως έχετε απαξιώσει σε όλη την διάρκεια της θητείας τον ρόλο της αντιπολίτευσης, μη δίνοντας της βήμα και λόγο για τα πεπραγμένα.

Με δίκη σας ευθύνη υποβαθμίσατε το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα τολμάτε να ρωτάτε γιατί δεν δώσαμε το παρόν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραβρεθούμε σε μια διαδικασία στη οποία δεν θα ακουστεί η άποψη μας. Άλλωστε είχαμε σχετική εμπειρία και από την περσινή διαδικασία του απολογισμού. Γιατί να ανεχθούμε την ίδια κατάσταση;

Παρόλα αυτά εξετάζοντας την πιθανότητα συμμετοχής μας, διακριτικά σας δώσαμε χρόνο, ζητήσαμε την αναβολή περιμένοντας να λάβουμε τις εισηγήσεις σας, όπως οφείλατε να στείλετε, για να μπορέσουμε να
τοποθετηθούμε επί των θεμάτων. Αυτές δεν τις λάβαμε ποτέ, όποτε δεν θα συμμετείχαμε τελικά σε έναν απολογισμό που δεν ξέραμε τι θα συζητηθεί.

Όσο για τα στοιχεία θα περιμένετε καρτερικά λίγο ακόμη μέχρι να φτάσουν εκεί που πρέπει. Θα γίνουν όλα στην ώρα τους. Άλλωστε η ρεμούλα, η αρπαχτή και τα ρουσφέτια έγιναν και είναι πράξεις που θα αποκαλυφθούν με στοιχεία εν ευθέτω χρόνο. Άλλωστε γιατί βιάζεστε, αφού ξέρετε τι έχετε πράξει!»