Το Επιμελητήριο Λάρισας ενημερώνει ότι "σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης στο ΕΒΕΘ Β2Β συναντήσεων ελληνικών και τουρκικών επιχειρήσεων τον Οκτώβριο, το ΕΒΕΘ υποδέχεται νέα επιχειρηματική αποστολή από τη γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, 15 περίπου επιχειρηματίες-μέλη του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Τουρκίας (TUGIAD), με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, θα επισκεφθούν το Επιμελητήριό μας, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:00, για την πραγματοποίηση κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι επιχειρηματίες που θα επισκεφθούν το ΕΒΕΘ δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων του εμπορίου, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, όπως ο τουρισμός, η εκπαίδευση, η ενέργεια και οι κατασκευές.

Αναλυτικό κατάλογο με τις συμμετέχουσες στην αποστολή τουρκικές επιχειρήσεις, τον τομέα τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

Ο Σύνδεσμος TUGIAD με έδρα στην Κωνσταντινούπολη λειτουργεί από το 1986 και αριθμεί περίπου 1.000 επιχειρήσεις-μέλη που απασχολούν συνολικά πάνω από 500.000 εργαζόμενους και συνεισφέρουν στην αξία των τουρκικών εξαγωγών με $ 28,6 δις.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ), στην αγγλική γλώσσα. Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής (θα την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου), στην αγγλική γλώσσα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132."