Οι επισκέπτες στο Φεστιβάλ ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση στο Δήμο Λαρισαίων ενώ τα παιδιά που επισκέφθηκαν το περίπτερο συμμετείχαν σε δράσεις σχετικές με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση, όπως ζωγραφική, κατασκευή πανό με τις υπογραφές τους για την ανακύκλωση. Στα παιδιά μοιράστηκαν μικρά δωράκια, όπως τσάντες ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες για τα ψώνια, γομολάστιχες, μαγνητάκια κ.ά..

Την Παρασκευή οι μικροί μας φίλοι έμαθαν βασικές αρχές της ανακύκλωσης παίζοντας στο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης που έφερε γι αυτούς η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, και πήραν μέρος σε κλήρωση κερδίζοντας σημαντικά δώρα, όπως δύο ηλεκτρικά ποδήλατα της ΕΕΑΑ καθώς και δύο απλά ποδήλατα και πέντε τάμπλετ προσφορά του Δήμου Λαρισαίων.

Οι νικητές που δεν ήταν παρόντες την ώρα της κλήρωσης θα παραλάβουν τα δώρα τους από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς, μετά την παραλαβή και των ηλεκτρικών ποδηλάτων της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.