Επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε σήμερα διαδίδοντας με αγάπη το μήνυμα του «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής» στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Ιδρύματος “Αριστέας” στη Γιάννουλη.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση "από την πρώτη στιγμή η αποστολή της ομάδας μας προσκάλεσε τα παιδιά του ειδικού σχολείου να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές μας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 9:00 πριν την προγραμματισμένη προπόνηση των βυσσινί στο AEL FC ARENA και αθλητές με στελέχη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους μαθητές, σχετικά με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εκπονεί η ομάδα μας, με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες των παιδιών, να βγουν φωτογραφίες και να μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα για τις γιορτές.

Βασικός ομιλητής με ιδιαίτερη διάθεση και προσέγγιση στα παιδιά του ειδικού σχολείου ήταν ο προπονητής μας κ. Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος τα προσκάλεσε να παρακολουθήσουν σύντομα από κοντά μια προπόνηση της ΑΕΛ και να χαρούν αυτή την εμπειρία μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούνταν επίσης από τους ποδοσφαιριστές Στάμου, Βενετικίδη, Γιανναράκη, Παπαδόπουλο, την υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου και τον υπεύθυνο marketing κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία τα παιδιά και τους γονείς τους, τη διευθύντρια του ειδικού σχολείου κα Δήμητρα Κόνιαρη και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό."