Το Επιμελητήριο Λάρισας ενημερώνει τα μέλη του "για την προγραμματιζόμενη επιχειρηματική αποστολή και forum του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας-ΔΟΓ (Organisation Internationale de la Francophonie-OIF) στην Ελλάδα (4 Οκτ. στη Θεσ/νίκη και 5-6 Οκτ. 2023 στην Αθήνα), και σας επισυνάπτουμε επικαιροποιημένη κατάσταση, με αναλυτικά στοιχεία επιχειρήσεων, προερχόμενες από τα κ-μ του ΔΟΓ (επωνυμία, δ/νση, στοιχεία επικοινωνίας, χώρα προέλευσης, αρμόδιοι, κλάδοι ενδιαφέροντος, αριθμό εργαζομένων, ετήσιο κύκλο εργασιών, κ.ά.).

Στους ακόλουθους υπερσυνδέσμους (links):

μπορούν, όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να εγγραφούν, με ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων (Google Form), προκειμένου στη συνέχεια να υπάρξει η σχετική προετοιμασία για προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις(Β2Β) τις αντίστοιχες ημερομηνίες σε Θεσ/νίκη και Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι κλάδοι αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τόσο για τις ελληνικές όσο και για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του ΔΟΓ, είναι οι ακόλουθοι: αγροδιατροφικός τομέας (agribusinesses), ανανεώσιμες πηγές ενέργειες/ΑΠΕ (renewable energies), φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα (pharmaceutical and cosmetics industries), βιώσιμος τουρισμός (sustainable tourism).

Προκειμένου να σχηματισθεί μια καλύτερη εικόνα, σχετικά με την ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων και προώθησης του επιχειρείν, του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας-ΔΟΓ, παραθέτουμε, συμπληρωματικά, τους ακόλουθους συνδέσμους για άντληση επιπρόσθετων πληροφοριών:

https://missions-economiques.francophonie.org/en/ (αγγλικά)

https://missions-economiques.francophonie.org/fr/ (γαλλικά)

(Στην σελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας θα βρείτε και το επισυναπτόμενο αρχείο με τις επιχειρήσεις στην καρτέλα «Ενημέρωση  Επιχειρηματικές Αποστολές»)