Πρόσκληση στο 1οεξειδικευμένο εργαστήριο στα πλαίσια του δωρεάν τετράμηνου προγράμματος mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας  του Επιμελητηρίου.

 

To Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, σας προσκαλούν στο εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες με θέμα: «Business Model Canvas – Ένα επιτυχημένο οικονομικό πλάνο- Διαχείριση χρόνου – Διαχείριση ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:00- 21:00 στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας  (Παπακυριαζή 44).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τις συμμετέχουσες του προγράμματος αλλά και για όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα,  να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συναντούν στην επαγγελματική ζωή, να δημιουργήσουν νέες ιδέες και λύσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθησή τους.

Δυο λόγια για το εργαστήριο:

Business ModelCanvas: Το εργαλείο, με το οποίο η επιχειρηματική μας ιδέα παίρνει μορφή σε μια hands on παρουσίαση. Από τα πρώτα βήματα ως την υλοποίηση και ακόμα πάρα πέρα. Πως μας βοηθάει να πάρουμε αποφάσεις και πως εντοπίζουμε δυνάμεις και αδυναμίες.

Ένα επιτυχημένο Οικονομικό Πλάνο: Ποια είναι τα οικονομικά στοιχεία που το συνθέτουν; Πως το αξιολογούμε  και τι μας ταιριάζει;Που συναντώνται τα επιχειρηματικά με τα προσωπικά μας οικονομικά και πως διαχειριζόμαστε τα διαφορετικά «καπέλα» που φοράμε;

Bonus. Τι κάνω αν ανήκω στη γενιά “sandwich”;

Τι πραγματικά σημαίνει διαχείριση χρόνου; Πως μπορώ να προτεραιοποιήσω τις εργασίες μου με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση της ενέργειάς μου; Πως όλα αυτά συνδέονται με την ευεξία μου; Πρακτικά εργαλεία, εφαρμογές και μοντέλα.  

Εισηγήτριες:

Αγγελική Σαββιδου, Σύμβουλος Επιχειρηματική και Οικονομικής Ανάπτυξης/ Ιδρύτρια

FinanceLady.

ΕλένηΜατράκη, Νομικός/Life, Wellness&Businesscoach/ ΣυνιδρύτριαIPD.

 

Το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring  για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας  του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας.  Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- mentee έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.

Περισσότερες πληροφορίες: matraki@ipd.gr, 6979225780