Εορτάστηκε με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο εξωκλήσι του Αγίου στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων στην πλατεία του χωριού διοργανώθηκε παραδοσιακή βραδιά με παραδοσιακό μουσικό και χορευτικά συγκροτήματα . Τη διοργάνωση είχαν η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Καρυών υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Τις θρησκευτικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτ.
Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Αχ. Χατζούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος, Γ. Ακριβούλης, Ζ. Ανυφαντή, Θ. Μανδάλης, Θ. Νανούλης και Ρ. Καραλαριώτου, ο Πρόεδρος και τα μέλη της τοπική κοινότητας Χ. Μουτούδης, Π. Πασχούδης, Ρ. Κουτσιού – Αετοπούλου, Στ. Σοφάκης και Γ. Γκαβάνας.