Στις 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών.

Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες αλλά και ημέρα υπενθύμισης και απόδοσης τιμής στον αγώνα τους για την επίτευξη της ισότητας των φύλων και την ενίσχυση της θέσης τους σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποτελεί τιμή στην προσωπικότητά της και στους πολλαπλούς ρόλους της, ως μάνας, συζύγου, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας.

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λάρισας και το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΙ ΛΑΡΙΣΑΣ θα βρίσκονται με ενημερωτικά περίπτερα και δράσεις στην Πλατεία Ταχυδρομείου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 10:30 - 12:30.

Οι δράσεις έχουν στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας σχετικά με την πολλαπλότητα του ρόλου της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

Τη δράση θα πλαισιώσει μουσικά το MUSICA RADIO με τον Ραδιοφωνικό Παραγωγό κ. Σέμη Πετράκη.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Συνοχής και αντιμετώπισης της φτώχειας» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021 - 2027» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ),

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κύπρου 103, Τ.Κ.: 41222, Λάρισα

Τηλ.: 2410 253936 & 6985196578

E-mail: kmlarissa@kethea-exodos.gr