Το Διοικητικό Συμβούλιο της κατασκήνωσης «Αγία Παρασκευή» Στομίου του Δήμου Αγιάς ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 και διαρκεί έως την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ατόμων τρίτης ηλικίας 2023.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο email campstomiou@gmail.com ή δια ζώσης στο δημοτικό κατάστημα Στομίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της κατασκήνωσης «Αγία Παρασκευή» Στομίου Δήμου Αγιάς - 2495091298.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα τρίτης ηλικίας αφορά στο χρονικό διάστημα από ΑΦΙΞΗ 27 Αυγούστου 2023 - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 5 Σεπτεμβρίου 2023.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

-Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση

-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αιτούντος.

-Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2022 (ή του 2021 εάν δεν έχει υποβληθεί πρόσφατη φορολογική δήλωση) ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδόθηκε το τελευταίο τρίμηνο.

-Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά ή συλλογικά μέσω των ΚΑΠΗ που συμμετέχει κάθε ηλικιωμένος.

Κατά την επιλογή των κατασκηνωτών προτιμώνται οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Ο κατασκηνωτής/τρια εφόσον επιλεγεί καταθέτει το ποσό συμμετοχής των 30,00€ σε λογαριασμό του Δήμου Αγιάς στην τράπεζα Πειραιώς («ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» GR8401712490006249030020855), εξαιρουμένων των κάτωθι περιπτώσεων που δεν καταβάλλουν ποσό συμμετοχής:

Α) τα άτομα με αναπηρίες ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που συμμετέχουν,

Β) ηλικιωμένα άτομα δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται ως αιτιολογία: ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ … (ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ/ΤΡΙΑΣ) καθώς επίσης το ΑΦΜ και τη διεύθυνση του κατασκηνωτή/τριας.