Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 βαδίζει ο Απόλλων Λάρισας.

Οι Θεσσαλοί είχαν 13 διαθέσιμους παίκτες για την κυριακάτικη (12/3) αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή, στο 54' ήταν πίσω στο σκορ με 6-0 και σε εκείνο το χρονικό σημείο έμειναν με 6 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής διεκόπη και προφανώς οι Θεσσαλονικείς θα το πάρουν στα χαρτιά με 3-0, ενώ για την ιστορία ο Άλεξιτς είχε σημειώσει χατ τρικ με γκολ στο 12', στο 33' και στο 36', ο Γιουμπιτάνα είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 17' και στο 40' και ο Τομάς στο 29' είχε διαμορφώσει το 3-0. Κοντά στο γκολ είχε βρεθεί και ο Κουντουριώτης, σημαδεύοντας το δοκάρι στο 39'.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Στρατούδης του Συνδέσμου Έβρου με βοηθούς τον Μαλανδρή του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Δέλλιο του Συνδέσμου Πέλλας.

Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Χρουσιέλ (46' Σιούτας), Κωστούλας, Σίλβα, Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης, Γιουμπιτάνα (46' Άλβαρες), Άλεξιτς (46' Σγούρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μιχάλης Μπίζιος): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Αυλωνίτης, Καλούσης, Χαλάτσης, Διβανές, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Νούσιος, Χουμόλι.

a-sports.gr