Μία λαμπρή εκδήλωση, με λαμπρά νέα ταλέντα πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι «Βάσα Σολωμού - Ξανθάκη» στα Αμπελάκια, σε ένα όμορφο φυσικό τοπίο υπό το το ημίφως του φεγγαριού την Παρασκευή 30 Ιουνίου το απόγευμα. Ο χώρος γέμισε από νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση και πλημμύρισε από νεανικές φωνές και τραγούδια αφιερωμένα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Οι μαθητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών μαζί με τους καθηγητές τους, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Με αυτό τον τρόπο, οι μαθητές και οι καθηγητές τους αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τη χρονιά και να μας πουν καλό καλοκαίρι.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Μουσική Σχολή σε συνεργασία με τον ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Π και το Δήμο Τεμπών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό: "Είμαι χαρούμενος που παρευρίσκομαι ανάμεσα σε νέα ταλαντούχα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική και επιθυμούν να διαπρέψουν δια μέσω της συγκεκριμένης οδού. Η μουσική εξημερώνει τα ήθη, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες και ηρεμεί τα πνεύματα. Καλλιεργεί την ψυχή των ανθρώπων και προάγει την παιδεία και την μόρφωσή τους. Ως δημοτική Αρχή, έχουμε ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες παιδιών και καθηγητών. Η συμμετοχή των παιδιών φέτος στη Μουσική Σχολή ήταν μεγάλη από κάθε άλλη χρονιά και προτρέπουμε και άλλα παιδιά να εγγραφούν για να μάθουν κάποιο μουσικό όργανο ή τραγούδι. Εύχομαι να είστε υγιείς και να έχετε ένα καλό καλοκαίρι, επανερχόμενοι με όρεξη και ζωντάνια για μάθηση και νέες προκλήσεις τον Σεπτέμβριο".

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο Δ/ντής της Μουσικής Σχολής κ. Κτιστάκης και οι καθηγητές, κα Τσόκανου, κ. Τσιαπλές, κα. Παπακώστα και κ. Ζωιτός.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Τσεργάς, ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιάννης Περσάκης, ο υποψήφιος κ. Νίκος Ζέβλας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, γονείς των παιδιών και επισκέπτες.